Aanbiedingen!
Huren Kamperen
Regel nu je vakantie

Jaar- en seizoenplaatsen

Voor langkampeerders hebben wij op Camping Het Zwarte Schaar ook mogelijkheden. U kunt hierbij een keus maken tussen een seizoen- of een jaarplaats. Er zijn ook altijd wel enkele stacaravans of chalets te koop. U vindt het volledige aanbod hiervan bij verkoop. Indien u al een stacaravan of chalet heeft, bent u ook van harte welkom op Camping Het Zwarte Schaar!

Heeft u altijd vakantie? Of gaat u zodra het weekend begint graag genieten van de Doesburgse gastvrijheid? Kies dan voor een seizoen- of jaarplaats op Camping Het Zwarte Schaar!

Vakantie vieren op de momenten die u het beste uitkomen in de periode van 1 april tot 31 oktober. U hoeft slechts 1 keer uw caravan met voortent op te zetten, waarna u heerlijk kunt genieten van alles wat onze camping u te bieden heeft.

Wilt u liever het hele jaar door genieten? Ook dat kan op Camping Het Zwarte Schaar. Ook onze jaarplaatsen zijn ruim opgezet en het hele jaar door beschikbaar. Deze plaatsen zijn uiteraard voorzien van rioolaansluiting, elektra tot 16 Amp en aardgas! Zo heeft u het hele jaar door het vakantiegevoel!

Download tarieven seizoen- jaarplaatsen

Online boeken

Kamperen of huren? Voor beide bent u hier aan het goede adres!

Direct boeken

Overdekt zwembad

Lekker spetteren in het grote bad en zo vaak mogelijk van de glijbaan.

Lees meer

Uniek overnachten

Maak kennis met onze gezellige vakantiehuisjes.

Lees meer

Ontdek Doesburg

Deze stad is onmiskenbaar, met zijn prachtig gerestaureerde binnenstad.

Lees meer