Aanbiedingen!
Huren Kamperen

Corona

Laatste update: 02-04-2020

NIEUWE NOODVERORDENING PER 27 MAART 2020

In opdracht van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden worden de gemeenschappelijke toilet-was-en douchvoorzieningen met onmiddelijke ingang gesloten, zowel op of bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes als bij parken, natuurgebieden en stranden.
Daarnaast kan de voorzitter van de veiligheidsgebieden in de publiek ruimte volledig afsluiten, als blijkt dat het, door de hoeveelheid aanwezige mensen, moeilijk is om de afstand van 1,5 meter te bewaren.

We raden u aan om deze pagina van onze website in de gaten te houden voor verder informatie, maatregelen en beslissingen. Bij sluiting van onze camping worden de (toeristische) boekingen die in deze periode vallen, automatische geannuleerd. U ontvangt hiervoor dan een (digitale) voucher met het reeds betaalde bedrag welke u kunt gebruiken voor een nieuwe boeking. Het is dan ook niet nodig om hiervoor contact met ons op te nemen. 

Camping IJsselstrand en Camping ’t Zwarte Schaar blijven (voorlopig) gewoon geopend voor gasten.

Op basis van de beslissingen van de Nederlandse overheid nemen Camping IJsselstrand en Camping ’t Zwarte Schaar de volgende maatregelen;

  • Alle gemeenschappelijke sanitairgebouwen zijn tot nader bericht gesloten, dit omvat tevens de afwas- en was ruimtes
  • Het zwembad blijft tot nader bericht t/m 28 april a.s. gesloten
  • De privé-sauna blijft tot nader bericht t/m 28 april a.s. gesloten
  • Onze restaurants De IJsselwaard, restaurant IJsselstrand en bar-bowling De Schorre blijven tot nader bericht t/m 28 april a.s. gesloten
  • Binnenspeeltuin Binkie blijft tot nader bericht t/m 28 april a.s. gesloten
  • De supermarkt is vanaf eind maart gewoon open en zullen alle hygiënevoorschriften in acht nemen

Tijdens uw verblijf dient u zich aan onderstaande aanvullende regels te houden

 

- Blijf op uw eigen kampeerplaats.

 - Alleen het campingterrein gebruiken om van en naar uw kampeermiddel/plaats te gaan de winkel te bezoeken, eten af te halen in de cafetaria of om         uw hond uit te laten.

 - De camping is niet toegankelijk voor bezoekers van gasten.

 - Houd 1,5 meter afstand van elkaar

 - Voorkom groepsvorming, maximaal 2 personen bij elkaar.

 - Was vaker uw handen.

 - Schud geen handen.

 - Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

 - Gebruik papieren zakdoekjes.


Op deze maatregelen zal worden gehandhaafd. Bij het niet opvolgen van de gestelde maatregelen, wordt de toegang tot de camping geweigerd.

De camping is telefonisch bereikbaar : 0313-472797
Bij vragen kunt u mailen naar: info@ijsselstrand.nl

 

Camping IJsselstrand en ’t Zwarte Schaar blijven de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de overheid nauwlettend in de gaten houden en zodra er meer maatregelen genomen moeten worden, wordt dit op deze pagina bijgewerkt. 

Wij danken u voor uw medewerking en begrip en hopen u in de toekomst in goede gezondheid te mogen ontvangen op onze camping!